Cégünk kilenc éve foglalkozik a Shell közel teljes kenőanyagválasztékának kis és nagykereskedelmi értékesítésével Budapest és Pestmegye déli területén.
Ha nem ismert a kenési feladat ellátásához szükséges Shell termék, küldjön ajánlatkérést E-mailben, amire rövid időn belül válaszolunk Önnek a megadott elérhetőségen. Természetesen ügyfélszolgálatunk telefonon is készséggel áll rendelkezésére.

Mostantól honlapunkon keresztül is rendelhet Shell kenőanyagokat.

Az általánosan szükséges termékek szerepelnek a Webáruházban, de a speciális, vagy ipari kiszerelésű termékeket egyedi ajánlattal kínáljuk.

Rendelés módja: a webáruházban válassza ki a szükséges terméket, kattintson a megrendelés menüpontra, és töltse ki a megrendelését. A rendelés értékének kifizetésénél választhatja a következő lehetőségeket a feltüntetett engedmények igénybevételével:
 • bankkártyás fizetés, kiszállítással ( áruk összértékéből 10%, kiszállítás díjából 50% )
 • készpénzes fizetés, a kiszállítás átvételekor
 • készpénzes vagy bankkártyás fizetés, telephelyünkön történő átvételkor

  Rendszeresen vásárló, vagy egyszerre nagyobb tételt ígénylő ügyfeleink egyedi árat kapnak termékeinkre, a kiszállítás ingyenes, és hitelkeret vizsgálat után lehetőség van átutalással történő fizetésre.

  Kérem, igényét, együttműködési szándékát jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  Telephelyünkön közvetlenül is kiszolgáljuk Önt, de előtte célszerű érdeklődni az adott termék iránt ügyfélszolgálatunktól, hogy legyen készleten, amikor érte jön.

  Kiszállítás kérése esetén:
 • A megrendelt árut Budapest, és Pest megye déli területén házhoz szállítjuk.
 • Budapesten nettó 25 000 Ft feletti megrendelés kiszállítása díjtalan, egyéb esetben nettó 1000 Ft a kiszállítás költsége.
 • Pestmegye déli részén nettó 30 000 Ft feletti megrendelés kiszállítása díjtalan. Egyéb esetben nettó 1500 Ft a kiszállítás költsége
 • Viszonteladóinknak valamint, rendszeres megrendelőinknek a kiszállítás díjtalan.
 • A kiszállítási adatokat, ha nem egyezik meg a számlázási adatokkal, kérjük a rendelőlapon adja meg.
 • A kiszállítás helyét és időpontját telefonon egyeztetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát minden esetben adja meg! Azokat a megrendeléseket, amelynél Ön nem adott meg telefonszámot, nem áll módunkban teljesíteni.

  A fogyasztó az interneten történő megrendelés esetén, megrendeléstől számított 8 napon belül elállhat a vásárlástól, illetve ezen időn belül sérülésmentesen, bontatlanul visszajuttatott termék vételárát visszaszolgáltatjuk.

  Reklamáció esetén, azt írásban rögzítjük, a kivizsgálást azonnal megkezdjük, és legkésőbb 48 órán belül, a megadott elérhetőségen, választ adunk a megoldásra.

  Minden körülmények között törekszünk a korrekt eladói, vásárlói viszony kiépítésére és megtartására. Ennek érdekében személyes hozzáállásunk mellett ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszert is működtetünk.

  Kérem ne hezitáljon, bámilyen Shell kenőanyaggal kapcsolatos kérdésben keressen bennünket. A legjobb most !

  CIB kártyás fizetésitudnivalók
  CIB Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről •  
       
  Akciós termékek
  Bitumen eltávolító
  Műszerfal ápoló
  Fékbetét
  WD40 Univerzális spray
  Gyujtógyertya

  Legnépszerűbbek
  LOCTITE tömítő
  Olajadalék
  Olajszűrő