2008.04.02
A SHELL RIMULA MEGÚJUL
NEM GYÁRTUNK GÉPEKET, DE ÉLETRE KELTJÜK ŐKET
 
Miért változtatunk?
A motortechnológia fejlődése és az Ügyfelek legkorszerűbb kenőanyagok iránti igénye folyamatosan új kihívások elé állítja az olajipart. Az egyre szigorodó ágazati előírások és az Ügyfelek kenőanyagokkal szemben támasztott magasabb elvárásai az olyan értéknövelő jellemzőkre helyezik a hangsúlyt, mint az alacsony üzemanyag-fogyasztás és a hosszabb olajcsere-periódus.

Az új Shell Rimula Energikus Védelem motorolajokkal az a legfőbb célunk, hogy a korábbinál szélesebb termékkínálat által tökéletesen megfeleljünk a sokoldalú elvárásoknak, ugyanakkor egyszerűbbé tegyük Ügyfeleink számára az adott feladathoz leginkább megfelelő olaj kiválasztását.

Melyek ezek a változások? A változások három fő területet érintenek:
Egyszerűbb termékkínálat: a hat csoportra osztott, közérthető új termékstruktúra a Shell Rimula R1 megbízható alapszintű termékekkel kezdődik, a Shell Rimula R3 X a minőségi olajokat jelöli, míg a Shell Rimula R6 csoportba a hozzáadott értéket képviselő szintetikus technológia remekei tartoznak, így könnyedén kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbb motorolajat.
Új kiszerelés és címkézés: újdonság a 4 literes kiszerelés, amely az utántöltések és a házilagos felhasználás során biztosít könnyebb kezelhetőséget és egyszerűbb tárolást. Az egyes termékek előnyeit egyértelműen feltüntetjük a címkéken, ami még jobban megkönnyíti a megfelelő motorolaj kiválasztását.

Új termékek: felhívnánk kedves Partnereink figyelmét a következő két, elsősorban szállítmányozó ágazat igényeihez kifejlesztett, legkorszerűbb megoldásokat képviselő olajunkra:
• Shell Rimula R4 L 15W-40: a nagy tisztaságú „Group II” bázisolajok megfelelnek a Mercedes-Benz és a Volvo legújabb specifikációinak, illetve megfelelnek az ACEA E9* specifikáció-követelményeinek is. Ez azt jelenti, hogy az Ügyfeleknek nem kell aggódniuk a dízelmotorok részecskeszűrői, valamint az új Euro IV és Euro V járművekhez használt egyéb eszközök motorolajjal való összeférhetősége miatt. A Shell Rimula R4 L hatékonyabb védelmet és nagyobb teljesítményt biztosít az előző generációs motorok számára is. Az új termékcsaládban a Shell Rimula R4 L váltja fel az eddigi Shell Rimula Super motorolajat.
*Teljesíti az ACEA E9 specifikáció tervezete szerinti összes motorteszt-követelményt.

• Shell Rimula R6 LME 5W-30: az alacsony foszfáthamu-, foszfor- és kéntartalmú, ún. „low-SAPS” motorolajok legújabb generációját az alacsony károsanyag-kibocsátást megkövetelő járműtípusokhoz fejlesztettük ki egy vezető teherautógyártó közreműködésével. A Shell Rimula R6 LME a Gráci Műszaki Egyetem független tanúsítása szerint a hagyományos 10W-40 olajokhoz képest 1,1%-os üzemanyag-fogyasztást eredményez.

Mikortól lépnek életbe a változások? A Shell Rimula termékcsalád új, nagy teljesítményű motorolajai 2008. április 1-jétől lesznek kaphatók. A változásra való felkészülést elősegítendő, levelünkhöz mellékelünk Önnek egy átváltási táblázatot is. Shell területi képviselőnk rövidesen felkeresi Önt, és részletesen ismerteti a változásokat, illetve tanácsot ad abban, miként készítheti fel cégét úgy, hogy a lehető legtöbb előnye származzon a fejlesztéseinkből.

További kérdések vagy megrendelés esetén, kérjük, forduljon Vevőszolgálatunkhoz – tel.: (1) 4210120, e-mail: shell@spidan.hu –, vagy az Ön cégével kapcsolatot tartó illetékes területi képviselőnkhöz.


Vissza


 
     
Akciós termékek
Bitumen eltávolító
Műszerfal ápoló
Fékbetét
WD40 Univerzális spray
Gyujtógyertya

Legnépszerűbbek
LOCTITE tömítő
Olajadalék
Olajszűrő